+46 (0) 709 743777 act@graciela.se
Select Page

Första kullen av underbara kollegor som har lärt sig ACTiveRehab på akademisk nivå!

 

Att undervisa på avancerad nivå till nyfikna kollegor är något utöver det vanliga.
Vi inspirerar varandra, lär av varandra och utvecklas tillsammans.

Här kommer några tankar, från mig till Er, fina ACTiveRehab kollegor som gick första akademiska utbildningen i ACT för fysioterapi och arbetsterapi. Pionjärer!

Som lärare och handledare har jag alltid varit obekväm med att placeras i en slags “fröken-hierarki”. Sedan älskar jag att uppleva nyfikenhet, att bli utmanad med kollegrornas excellenta frågor, bli inspirerad av nya tankar och erfarenheter.
Med tanke på att jag har känt mig ganska ensam i min kunskap och färdigheter, är detta verkligen en dröm som gått i uppfyllelse!

Ni överraskade mig med så fina presenter: TACK!

Det är jag som vill gratulera Er, fantastiska kollegor, för en underbar kurs tillsammans! 

…hur viste ni att jag fullkomligt älskar blommor (rosor ffa.) och att jag inte dricker alkohol och att jag är galen i choklad?
Jag känner verkligen Er värme och är djup berörd…TACK!! 

Zoom Blommor har jag målat efter vår sista kursdag. Det är så jag ser Er och oss, en trädgård som blommar och växer tillsammans. Juni 2020.

 

self-care för terapeuten

Blommande kollegor.

Zoom blommor, ni vågade, ni satsade och ni kom nära varandra på ett unikt sätt. Jag skulle säga till kropp och själ men paradoxalt nog var vi via Zoom och ändå kändes närmare än på campus.

Jag ser nu fram emot vår fortsatt resa tillsammans i våra “Fellow Travellers” Kollegiala Stöd, där vi tillsammans utvecklas och gör massa Sef-care and Care for Others.

Visionen är att vi ska skapa en trygg pro-social grupp, en plats för att utvecklas både som terapeut och som människa. Det är ju det som gör ACTiveRehab till en hälsosam resa, för oss och för våra patienter.